2013-07-18 00:21:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Megfontoltan cselekszik

Napi horoszkóp július 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A barátságát olyanok is fontosnak tarthatják, akiket ön haragosként tart számon. Különösen igaz ez akkor, ha valaha egyébként is barátok voltak. Legyen békülékeny, mert ez mindenképpen a javára válik! Lássa meg a jót az emberekben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Még mindig nem jött el a pihenés ideje az ön számára, hiába, hogy már kifelé megyünk a nyárból. Még az is előfordulhat, hogy bár kacagva olvassa reggel e sorokat, mégis munkálkodnia kell majd valamiben. Ha más nem, otthon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Merészsége nem ismer már határt. Ha eddig lesütött szemmel, vagy félve tett is valamit, mostanra már kinyílt a szeme. Ha valóban úgy látja, hogy amit csinál, az jó, mutatkozzon meg végre a nyilvánosság előtt is!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Átgondoltan, megfontoltan cselekszik, és ennek meg is lesz az eredménye. Végre nem sikkadnak, nem válnak semmivé a tettei. Járjon utána a lehetőségeinek, és mindig több alternatívából válasszon! Ez a kulcsa a sikerének!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jól teszi, ha úgy dönt valamiben változtat a külsején. A jegyében járó Vénusz erre most nemcsak, hogy ösztökéli, de bármilyen változtatást kedvező irányba módosít. Kivéve, ha elhanyagolja az alakját. Mert a jó Vénusz, sajnos hizlal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A sok új teendő, feladat, habár kimeríti, mégis megfiatalítja. Ez azért van így, mert amit tesz, azt szívvel lélekkel teszi. És nem utolsó sorban szellemmel. A szellemi frissesség a testinek előfeltétele.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Vidám napok várnak önre. Uralkodó bolygója a barátság házában jár, ezért rengeteg mulatságra, buliba hívják mostanában. A barátok nemcsak a szórakozásban segíthetik: ma munkaügyben is a segítségére lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az utóbbi időben sok dologról le kellett mondania, ezért úgy érzi, túlságosan szűk korlátok közé szorítódott az élete. Valójában, ha magába néz, el kell ismernie, hogy ehhez ön is hozzájárult. Az elvonulás most természetes igénye.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bizonytalankodik, talán szakítana is, meg nem is. Minden pillanat más gondolatot sugall. Egy biztos: már ha ez csak megfordul is a fejében, az sokat jelent. Valami megváltozott, ezért csak másként folytatható, ha folytatni akarja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Türelmesen dolgozik, és ennek szerencsére meg is van az eredménye. Anyagi helyzetét stabilnak mondhatja. Érzelmileg szintúgy. Ám, ha ez stabil magányt jelent, az mégsem olyan kedvező dolog. Ez esetben ma este ne maradjon otthon!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Régóta elintézetlen ügyei kerülhetnek terítékre a mai napon. Meglehetősen fáradtan vág bele, de hamarabb túllendül a dolgokon, mint azt remélte volna. Minél korábban kel, annál hamarabb. Ne halogassa egy percig sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Felelős munkát kaphat, ami idegileg kissé felőrölheti. Próbáljon meg mégis megértőbben viselkedni a kollégáival. A kritika csak akkor értelmes, ha a megoldást is elmondja, és segítségükre is van ebben. Különben csak növeli a bajt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: